نماد آخرین خبر

هشدار سازمان هواشناسی برای آلودگی هوا در ۸ شهر 

منبع
ايرنا
بروزرسانی
هشدار سازمان هواشناسی برای آلودگی هوا در ۸ شهر 

ایرنا/سازمان هواشناسی کشور نسبت به سکون نسبی هوا و افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در شهرهای تهران، کرج، اصفهان، اراک، قم، تبریز، قزوین و مشهد هشدار داد.

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، بر اساس هشدار سطح زرد سازمان هواشناسی کشور، پایداری هوا از فردا (پنج‌شنبه) تا دوشنبه هفته آینده ضمن سکون نسبی هوا، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا را به دنبال دارد.
این سامانه فردا تهران، اصفهان و اراک و جمعه تهران، کرج، اصفهان و اراک را در بر می‌گیرد.
هوای شهرهای تهران، کرج، اصفهان، اراک، قم و تبریز روز شنبه آلوده است و آلودگی هوا تا روزهای یکشنبه و دوشنبه در شهرهای تهران، کرج، اصفهان، اراک، قم، تبریز، قزوین و مشهد ادامه می‌یابد.
سکون هوا موجب افزایش غلظت آلاینده‌ها و افزایش شاخص‌ آلودگی هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس می‌شود و در صورت عدم مهار منابع آلاینده (ثابت و متحرک)، وضعیت هوا در مناطق پرتردد برای همه گروه‌ها ناسالم خواهد شد.

مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی و کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده برای مقابله با این شرایط ضروری است.
سازمان هواشناسی به کاهش تردد غیرضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز به‌ویژه سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری‌های قلبی و تنفسی توصیه کرد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره